SRBIJA

Soft-starteri

Trofazni asinhroni motori predstavljaju najčešće korišćeni elektromotor širom sveta. Jednostavna i robusna konstrukcija, širok opseg snaga, minimalni zahtevi za održavanjem učinili su ovu vrstu elektro motora najtraženijom u svetu.

DS6 serija soft-startera

DS6 softstarteri
DS6 serija soft-startera je najkompaktnija serija soft-startera u klasi do 110kW. Raspoloživa je u dve veličine kućišta - od 18,5kW do 55kW i od 75kW do 110kW.

DS6 serija soft-startera ima integrisan BY-PASS što predstavlja izuzetnu prednost, jer nema potrebe za dodatnim bypass kontaktorima, štedi se prostor u razvodnom ormaru.

Podešavanje soft-startera iz serije DS6 je izuzetno jednostavno i vrši se preko tri potenciomtra na prednjoj strani uređaja.

Više informacija o DS6 soft-starterima možete pronaći na http://www.moeller.net/en/products_solutions/motor_applications/switch_protect/softstarter/ds6.jsp

 

DS7 serija soft-startera

DS7 soft starter
Perfektna integracija u xStart sistem. Sve prednosti motor-starter kombinacija sa motornim zaštitnim prekidačem i kontaktorom ostaju, a uključuju se nove mogućnosti elektronskog uređaja za meki polazak trofaznih asinhronih motora.

Verzija sa direktnom konekcijom na Darwin sistem predstavlja idealno rešenje za sisteme sa velikim brojem elektromotornih pogona i automatskim upravljanjem.
Vrh strane