SRBIJA

Globalni koncern

Koncern Moeller čije je sedište u Bonu, Nemačka, jedan je od vodećih globalnih dobavljača sistema i komponenti za distribuciju električne energije i automatizaciju u industrijskim i stambenim objektima. Kompanija je usmerena na poslovanje preko svojih sektora: automatizacija, komandno-signalni uređaji, motor starteri i kontaktori, frekventni regulatori, prekidači i komponente za automatizaciju u građevinarstvu.

Od osnivanja 1899. koncern Moeller je razvio relevantnu proizvodno-prodajnu mrežu na svetskom tržištu i danas je zastupljen u oko 90 zemalja u svetu. U firmama koje posluju u njegovom sastavu zaposleno je 8600 ljudi, a samo u fiskalnoj godini 2006/07 ostvarena je zarada od blizu milijardu evra.

Više od 100 godina stvaramo inovacije koje doprinose uspehu naših kupaca

Od osnivanja 1899. god. koncern Moeller poklanja veliku pažnju kreativnom načinu upravljanja energijom s ciljem da se ona obezbedi tamo gde je potrebna. Danas korisnici naše opreme širom sveta primenjuju ekonomična rešenja koja koriste visokokvalitetnu opremu Moeller u različitim aplikacijama počev od električnih instalacija u građevinarstvu do automatizacije proizvodnih procesa i mašina.

Pametna rešenja za povećanje kvaliteta i efikasnosti

Moeller je jedan od retkih dobavljača koji nudi komponente koje se mogu kombinovati a sve u cilju zaštite, komande, kontrole, signalizacije i vizualizacije u distribuciji električne energije kao i u aplikacijama za automatizaciju. Pametna rešenja obezbeđuju našim korisnicima veću ekonomsku isplativost njihovih mašina i električnih instalacija.

Svi Moeller proizvodi su u potpunosti međusobno kompatibilni u pogledu mehaničkih, električnih i mogućnosti za programiranje čime obezbeđuju našim korisnicima rešenja prilagođena njihovim potrebama na brz i efikasan način. Treba li napomenuti da visokokvalitetni uređaji , modernog dizajna obezbeđuju ne samo operativni kontinuitet već i najveći mogući stepen zaštite osoblja, mašina, instalacija i zgrada.

Misli globalno - deluj lokalno

Mi proizvodimo međunarodno priznate, kvalitetne proizvode u naših 16 proizvodnih pogona širom sveta te zahvaljujući mreži od 31 nacionalne kompanije i 350 prodajnih predstavništava u mogućnosti smo da održavamo globalno prisustvo.

Moeller je spreman da odgovori novim izazovima koje vreme sobom nosi. Naša rasprostranjenost širom sveta je deo naše strategije-stoga mi delujemo i kao pokretačka snaga na tradicionalnim evropskim tržištima ali i tržištima jugoistočne Evrope i Azije koja se ubrzano razvija.

 

Moeller je EATON


Moeller je Eaton

 

Vrh strane