SRBIJA
EATON MOeller Srbija

Moeller postaje EATON - Ujedinjenje od izuzetnog značaja

Moeller sada posluje u sastavu Eatona – čime dve kompanije formiraju lidera na tržištu u oblasti elektrotehnike. Dva brenda imaju mnoge zajedničke odlike i donose mnogo novih prednosti za Vas.

Kao ključni igrač na međunarodnom tržištu zajedno težimo da u svakom trenutku budemo najbolji dobavljač i da Vam u svim delovima sveta ponudimo potpuno prepoznatljive i vrhunske proizvode, usluge i rešenja.

Eaton će zadržati i dodatno povećavati inovativnost i kvalitet proizvoda koje već decenijama odlikuju Moeller.

Njih će sada dopuniti znanje i rasprostranjenost, sigurnost i moć koje može ponuditi samo vodeća tehnološka korporacija. Stoga su i naši zaposleni ponosni što su deo Eatona.

Ukratko, reč je o logičnom povezivanju, koje će uveliko doprineti uspehu našeg zajedničkog poslovanja. Integracijom Moellera s Eatonom i uključivanje u Elektro sektor u aprilu 2008. godine počela je nova era.

O EATON-u

Eaton Corporation je kompanija koja se bavi upravljanjem električnom energijom i koja je u 2010. godini ostvarila prihod od 13,7 milijardi američkih dolara. Eaton je globalni tehnološki lider u oblasti elektro komponenti i sistema za distribuciju, upravljanje i kontrolu kvaliteta električne energije; u oblasti hidrauličnih komponenti i sistema kao i usluga za industrijsku i mobilnu opremu; u oblasti sistema za snabdevanje gorivom, hidrauličnih i pneumatskih sistema za civilnu i vojnu avijaciju, kao i pogonskih sistema za automobile i kamione koji omogućavaju veću snagu, sigurniji rad i manju potrošnju goriva. U Eatonu je zaposleno oko 100.000 ljudi, a kompanija svoje proizvode prodaje na tržištima preko 170 zemalja.

Obzirom na to da Eaton ima značajnu ulogu na tržištu, primarni cilj kompanije je da izgradi i neguje prisne odnose sa svojim klijentima a sve na osnovu odličnih usluga koje pruža. Počevši od palete proizvoda pa sve do našeg angažovanog korisničkog servisa i korisničke podrške: Eaton zna šta je Vama važno.

Moeller je EATON


Moeller je Eaton

 

Vrh strane