SRBIJA

Aktuelno

XIRIA Road Show - Mobilna prezentacija Xiria RMU do 24kV...

Srednjenaponska razvodna postrojenja do 24kV XiriaPočetak maja 2010. godine obeležila je "putujuća" prezentacija Xiria Ring Main Unita do 24kV.

Kroz niz prezentacija održanih u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Kruševcu, krajnjim korisnicima i projektantima smo približili naš nov proizvod na tržištu. Prezentacije je posetilo preko 300 ljudi, kojima se još jednom zahvaljujemo na poverenju. Detalje o prezentovanom proizvodu možete naći na našem sajtu u delu "Srednji napon", a možete preuzeti i brošuru sa strane PDF katalozi.


Moeller donirao opremu Tehničkim školama i fakultetima u Srbiji...

Zahvalnica TF Novi SadKao jedina svetska kompanija koja se bavi proizvodnjom elektro opreme koja ima proizvodnju u Srbiji, Moeller Electric je tokom jeseni 2009. donirao opremu iz svog proizvodnog programa tehničkim školama, fakultetima i višim školama elektro struke u Srbiji.

Opremu su dobili Elektrotehnički fakultet u Beogradu, Tehnički fakultet u Novom Sadu, Tehnički fakultet u Čačku, Visoka škola elektrotehnike i strukovnih studija u Beogradu, Srednje tehničke škole u Užicu, Aranđelovcu, Tehnička škola Rade Končar u Beogradu, Tehnička škola u Lazarevcu i Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin u Novom Sadu.

Od Tehničkog fakulteta u Novom Sadu, katedre za energetsku elektroniku i pretvarače Moeller Electric je dobio Zahvalnicu za doprinos razvoju fakulteta.

Moeller je EATON


Moeller je Eaton


Vrh strane